OHSAS

OHSAS 18001 Sustav zaštite na radu i zaštite zdravlja

Sustavni pristup upravljanju zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu od velikog je značaja za poslodavce i radnike. Norma je primjenjiva na bilo koju tvrtku koja želi imati proaktivan pristup zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu, a predstavlja temelj u rješavanju ovog značajnog područja rada i radnih odnosa.

Što je OHSAS 18001?

ISO 18001 je međunarodna norma za upravljanje zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu.

Koje prednosti tvrtkama donosi certifikat OHSAS 18001:2007?

Implementacija standarda OHSAS 18001:2007 donosi Vašoj organizaciji višestruku korist: rast ugleda organizacije na tržištu, poboljšan položaj organizacije na tržištu kvalificirane radne snage, zadovoljavanje svih zakonskih zahtjeva iz područja zaštite na radu i zaštite od požara, manji pritisak inspekcijskih službi, procesni pristup organizaciji rada, poboljšanje morala zaposlenika kroz svijest da organizacija sustavno brine o njihovoj sigurnosti i zdravlju

Zašto KD Consulting?

Naša prednost je brzina, stručnost i predanost radu.
Sa prvim sustavima upravljanja kvalitetom susreli smo se 2001. godine. Naše iskustvo jamstvo je naše kvalitete.
Svakom poduzeću pristupamo individualno i izrađujemo "sustav po mjeri". Ukoliko smatrate da Vam nije potreban savjetnik i da imate dovoljno vremena i znanja da sami uspostavite vlastiti sustav upravljanja kvalitetom, ali niste sigurni odakle biste krenuli, nudimo Vam predloške Poslovnika, postupaka i obrazaca.

Pošaljite upit

Naša prednost je brzina, stručnost i predanost radu.