ISO 9001

Što je sustav upravljanja kvalitetom "QMS"?

Dugoročna uspješnost organizacije ne ovisi primarno o kvaliteti proizvoda, kapacitetima njihovih resursa ili o trenutnim poslovnim rezultatima. Jamstvo dugoročne kvalitete leži u sustavnom pristupu upravljanju. Quality management system (QMS) je sustav upravljanja kvalitetom propisan međunarodnom normom ISO 9001.

ŠTO JE ISO 9001?

ISO 9001 je potvrda primjene sustava upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnom normom, a izdaje ju akreditirana certifikacijska kuća. Takav certifikat priznat je u cijelom svijetu. Krajem 2006. godine norma ISO 9001 bila je prisutna u 170 zemalja, a prema njoj je bilo ukupno certificirano 897.866 organizacija iz svih područja djelatnosti.

Koje prednosti tvrtkama donosi certifikat ISO 9001:2015?

Certifikatom ISO 9001:2015 dokazujete: pouzdanost Vas kao dobavljača, ozbiljnost organizacije i usmjerenost prema kvaliteti, sustav kontrole kvalitete proizvoda, stalno poboljšavanje proizvoda i usluga. Zakon o javnoj nabavi (čl. 73) prepoznao je QMS kao jedan od kriterija kvalitete. Sustavnim upravljanjem kvalitetom postižete unutrašnja poboljšanja: nadzor procesa i troškova poslovanja, međusobno uređene odnose unutar organizacije, povećanje učinkovitosti i produktivnosti.

Zašto KD Consulting?

Naša prednost je brzina, stručnost i predanost radu.
Sa prvim sustavima upravljanja kvalitetom susreli smo se 2001. godine. Naše iskustvo jamstvo je naše kvalitete.
Svakom poduzeću pristupamo individualno i izrađujemo "sustav po mjeri". Ukoliko smatrate da Vam nije potreban savjetnik i da imate dovoljno vremena i znanja da sami uspostavite vlastiti sustav upravljanja kvalitetom, ali niste sigurni odakle biste krenuli, nudimo Vam predloške Poslovnika, postupaka i obrazaca.

Pošaljite upit

Naša prednost je brzina, stručnost i predanost radu.